22.8 C
Skopje, NM
30/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Zaev me mesazh për olimpistët: Në arenat sportive të gjithë janë me mundësi të barabarta për ta arritur më të mirën

Shkup, 16 korrik – Kryeministri Zoran Zaev u dëshiroi paraqitje të suksesshme anëtarëve të Delegacionit olimpik të Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët do të shkojnë në Tokio për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike Verore 2020, të 32-tat me radhë.

“Në këtë garë të lartë olimpike në Tokio këtë vit, vendi ynë përfaqësohet nga: Arbresha Rexhepi – xhudo, Bllazhevska-Eminova dhe Filip Derkoski në not, Borjan Brankovski në gjuajtje sportive, Dejan Georgievski në taekuondo, Puleksenija Jovanoska në karate – kata, Magomedgaxhi Nurov në mundje stil i lirë dhe Jovan Stojoski në atletikë. Këta janë olimpistët tanë që realizuan ëndrrën e tyre duke marrë pjesë në ngjarjen më prestigjioze sportive. Të gjithë do të jemi me ta nga 23 korriku deri më 8 gusht me mendimet dhe urimet tona më të mira. Ne do t’i inkurajojmë ata të arrijnë suksese të reja personale dhe të dinë se në fushë, në arenat sportive, të gjithë kanë shanse të barabarta për të arritur më të mirën”, shkroi kryeministri Zaev në Fejsbuk.

Related posts

Bëni kujdes gjatë vizitave në Vodno dhe vendet e tjera për piknik, apelojnë nga Qyteti i Shkupit

Admin

Nisma “Më mirë për Tetovën”: Ndryshimet në KZ në prag të zgjedhjeve lokale është një veprim jodemokratik

Admin

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

Admin

Mosrespektimi i masave e rrit numrin e pacientëve të hospitalizuar nga korona në Tetovë

Admin

Kuvendi i miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për shtetësi

Admin

Është parandaluar garë ilegale në autostradën Saraj – Tetovë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More