18.3 C
Los Angeles
January 22, 2022
DailyNews – MK
Maqedoni

Zaev konfirmoi lajmin e Zhurnalit publikuar ditë më parë për dy Ministra dhe tre Zv/ministra

Shkup, 5 dhjetor – Kryeministri Zoran Zaev konfirmon lajmin e Agjencisë Zhurnal, publikuar ditë më parë se Alternativa do të drejtojë Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Shoqërisë Infromatike dhe Administratës si dhe Ministrinë pa resor për Diasporë.

Zaev shtoi se Alternativa do të ketë edhe tre zv.ministra në Arsim, Kulturë dhe pozita e tretë ende nuk dihet, por ka gjasa të jetë bujqësia.

“Alternativa do të ndërmerr përgjegjësi në institucionet në nivel qendror siç janë Mepso, Fondi për Sigurim Pensional, Hekurudhat, Spitalin e Tetovës, Agjencinë për Investime të Huaja etj”, tha Zaev.

Related posts

Fillojnë punimet për rregullimin e kanalizimit fekal në Straçincë

admin

CIVIL do të prezentojë analizë të Zgjedhjeve lokale 2021

admin

Ruskoska: Pronari i “Besa Trans” është në vendngjarje, do t’i kontrollojmë dokumentet për gjendjen e autobusëve

admin