12.3 C
Skopje, NM
17/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

VMRO-DPMNE parashtroi Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të ligjit për regjistrim

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së paraqiti sot në Kuvend një Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të Ligjit për regjistrim, me procedurë urgjente.

“Si deputetë të VMRO-DPMNE-së, të inkurajuar nga mbështetja e madhe e qytetarëve, por edhe nga lufta jonë kundër një regjistrimi kaq të rremë, e kemi parashtruar këtë projektligj për ndërprerjen e validitetit të Ligjit për regjistrim dhe për të kërkuar një seancë urgjente të Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, ku do të votohet ky Propozim ligj dhe do të ndalet ky regjistrim politik dhe kjo katastrofë kombëtare”, deklaroi në konferencën e sotme për shtyp deputetja e VMRO-DPMNE-së, Ivanka Vasilevska.

Ajo në emër të grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së u bëri thirrje të gjithë deputetëve, pavarësisht cilës parti politike dhe koalicioni i përkasin dhe pa marrë parasysh etninë dhe kombësinë, të mbështesin këtë Projektligj.

Sipas saj, pushteti “nuk devijon nga marrëveshja politike” dhe nga qëllimi për të mbajtur regjistrimin me çdo kusht.

Related posts

Mickoski shpall fitore në disa komuna

Admin

Nikollovski: LSDM shënoi edhe një fitore të sigurt

Admin

Arianit Hoxha: Lëvizja Besa fiton në disa vendbanime, në Tetovë shkojmë në raundin e dytë

Admin

VMRO-DPMNE me shumë vërejtje për procesin zgjedhor

Admin

Spasovski: Kaluam një proces të qetë zgjedhor

Admin

Në një vendvotim në Llabënishtë do të votohet deri në orën 22:00

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com