1.8 C
Skopje, NM
25/10/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Vendi i vetëm në Gjermani ku lejohet të bëhet pastrimi i parave të papastra, këtë shërbim e kryen pa pagesë Bundesbank

Kur kartëmonedhat bëhen të papastra, Banka Qendrore e Gjermanisë (Bundesbank) i pastron.

Siç raporton Deutsche Welle, këtë vit për shkak të përmbytjeve të korrikut, punonjësit e kësaj banke kanë shumë punë, transmeton Telegrafi.

Në fakt, ekspertët në bankë i pastrojnë kartëmonedhat dhe i kontrollojnë në detaje.

Madje ata duhet të jenë të shpejtë që kartëmonedhat të mos ngjiten njëra me tjetrën.

Këtë vit ata kanë shumë punë, pasi shumë kartëmonedha vijnë nga zonat e goditura nga përmbytjet në pjesën perëndimore të Gjermanisë.

Në bankë tashmë janë dërguar rreth 50 milionë euro. Paratë e pastruara i kthehen pronarëve, e ky shërbim i bankës qendrore të Gjermanisë kryhet pa pagesë. 

Related posts

Kovaçevski: Ka mjaftueshëm energji elektrike për amvisëritë, çmimi ngelet i njëjtë

Admin

Paga mesatare në gusht 28.642 denarë

Admin

Vazhdon mbështetja shtetërore për kooperativat bujqësore

Admin

Ngjarje përfundimtare nga projekti “Mbështetje për zhvillim të kooperativave bujqësore”

Admin

Do të shpallet një tender për REK Manastir, ofrohet pak thëngjill

Admin

LSM kërkon rritje të pagave përndryshe do të rritet varfëria

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com