20.3 C
Los Angeles
December 6, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Uebinar “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”

Shkup, 11 nëntor – Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatikë sot organizoi uebinar në temën “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”.
Uebinari do të mbahet përmes platformës Zoom, ndërsa është në kuadër të projektit “Organizimi digjital në ELQ” në partneritet me Union to Union, Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (IFJ) dhe Sindikatat suedeze të gazetarëve.

Në uebinar do të flitet për raportime nga krizat, përballjen dhe ballafaqimin me pasojat psikologjike dhe për atë se si gazetarët dhe punonjësit mediatik i njohin simptomat e djegies, stresit post-traumatik, çrregullimeve nga ankthi dhe sulmeve të panikut – drejtime dhe parandalime dhe mjekimi.

Related posts

KSHPK me thirrje për nxënësit për zgjidhje kreative në temën mbrojtja e treguesve

admin

Malas: Për situatën në Maqedoninë e Veriut, përgjegjësi kanë e dhe disa shtete të BE-së

admin

Talat Xhaferi shprehë ngushëllime për jetët e humbura në aksidentin me autobus në Bullgari

admin