2.8 C
Skopje, NM
25/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Tryezë e rrumbullakët për korrupsion në nivel lokal

Shkup, 12 prill – Zhurnal.mk – Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë” sot organizon tryezë të rrumbullakët në kuadër të projektit “Korrupsion? Jo në komunën time!”, financiarisht i mbështetur nga Agjencia për Zhvillim Ndërkombëtar e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID).

Tryeza e rrumbullakët do të mbahet përmes platformës Zum. Siç është paralajmëruar, do të flasin drejtoresha ekzekutive e Koalicionit “Të gjithë për gjykim të drejtë”, Natali Petrovska, Dançe Danillovska-Bajdevska, drejtoresha e programit në Fondacionin Shoqëri e hapur – Maqedoni dhe kryetari i komunës së Karposhit, Stefan Bogoev.

Pas diskutimit do të prezantohen të dhënat nga analiza finale e përgatitur nga ana e hulumtuesit juridik të Koalicionit, me të gjitha gjetjet dhe rekomandimet.

Qëllimi kryesor i projektit është përforcim i pjesëmarrjes qytetare në luftën kundër korrupsionit në nivel lokal. Deri më tani janë zbatuar shumë aktivitete të drejtuara kah sigurimi i ndihmës juridike falas të qytetarëve të cilët kanë nevojë në raste konkrete në lidhje me korrupsionin dhe konfliktit të interesave, si dhe rritja e vetëdijes dhe përmirësimi i kapaciteteve të tyre individuale.

Related posts

Menduh Thaç: Fitorja e Qytetit të Shkupit varet nga BDI-ja në Shkup, ndërsa sonte i uroj fitore BDI-së në Tetovë

Admin

A do t’i kthehen qytetarët drurit për t’u ngrohur, shitësit: Interesimi për blerjen e drurit është i dobët

Admin

Pranohet ankesa e ASH-AAA-së, në Dibër do të ketë rivotim në një vendvotim

Admin

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski në takime me qytetarët e Peshtanit, Raçës, Elshanit

Admin

Forumi i gruas dhe ai rinor i BDi- Çair, organizuan marshin e blertë (FOTO)

Admin

Presidenti Pendarovski u ndau certifikata pjesëmarrësve të Shkollës së parë për politika

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com