26.8 C
Skopje, NM
28/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

“Treni evropian” sonte mbërrin në stacionin hekurudhor të Shkupit

Shkup, 13 shtator – Në suaza të ngjarjes globale “Connecting Europe Express“ me të cilin shënohet  Viti i hekurudhës, sonte në Stacionin hekurudhor  Shkup do të mbërrijë Treni evropian me të cilin prezantohet hekurudha  si një nga mënyrat e transportit  më të qëndrueshëm, më të sigurtë dhe inovativ.

Këtë vit 2021, Bashkimi Evropian e shpalli si “Vit të hekurudhës” dhe një nga mënyrat e transportit më të qëndrueshëm, më të sigurtë dhe inovativ.

Në suaza të kësaj nisme edhe vendi është pjesë e ngjarjes globale “Connecting Europe Express  – Treni evropian” i cili kalon nëpër 26 vende ndërmjet të cilave edhe Republika e Maqedonisë së Veriut. 

Related posts

Fon der Lajen: Jap mbështetje të plotë për fillimin e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE-në

Admin

Grupacioni Parkland shënon 5 vjetorin e themelimit

Admin

Zaev: “Lulja e Srebrenicës” e Pçinjës te Konjari i Poshtëm është ura më e gjatë në vend që lidh dy drejtime rrugore rajonale

Admin

Presidenti Pendarovski dërgoi ruim me rastin e Ditës ndërkombëtare të shqiptarëve

Admin

Mosfunksionimi Kuvendit është në mospunën e komisioneve kuvendore, thotë Xhaferi

Admin

Ganiu e Xhaferoviç shënojnë ditën ndërkombëtare të boshnjakëve

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com