18.8 C
Skopje, NM
28/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Trafik i moderuar në rrugë të thata, pa vonesa të gjata në pikat kufitare

Shkup, 13 shtator – Trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë në rrugë të thata me intensitet të moderuar në rrugët jashtë zonave urbane. Në pikat kufitare nga ana e Maqedonisë, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon shpejtësinë e rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhimin e kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, luginat e lumenjve dhe grykat, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo veçanërisht i referohet seksioneve Katlanovo – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinica – Berovo dhe Kocani – Delchevo.

Për shkak të asfaltimit të rrugës, komunikacioni në rrugën A1K1 Prilep – Lenishki Most deri më 20 shtator do të zhvillohet në mënyrë alternative në një korsi, për të cilën është caktuar sinjalizimi i përshtatshëm i komunikacionit.

Related posts

Denoncim i rremë për bombë para Qeverisë, personi është zbuluar dhe arrestuar

Admin

Në UT u mbyll afati i tretë i regjistrimit për vitin akademik 2021/22

Admin

Fon der Lajen: Keni arritur avancim të jashtëzakonshëm, tani BE-ja e ka radhën

Admin

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kryetares së KE-së, fon der Lajen (drejtpërdrejtë)

Admin

Deponia e shetitorja në Dibër ngelën vetëm fjalë në letër, premtimet nuk u realizuan

Admin

ASHMMA: Vitin e kaluar ka rënë në minimum profiti i televizioneve në Maqedoni

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com