DailyNews.mk
Balkans News Editor's Picks

Six Balkan countries agree to reopen borders without requiring coronavirus tests

The Macedonian Government announced that it has reached a coordinated decision with Albania, Bosnia, Kosovo, Montenegro and Serbia to open the borders in the region without requiring coronavirus tests.

Currently Macedonian citizens can travel only to Albania and Turkey without the mandatory test. Once the decision is put into force, much of the Balkans will be reopened. Efforts to bring Bulgaria and Greece into the program have apparently failed.

Related posts

Unioni i Nxënësve të Shkollave të Mesme do të bojkoton mësimin

Zekirija Haxhiu

Arratia e Gruevskit, Sekulloviq: Nuk kam informacione precize

Zekirija Haxhiu

Kovid-19 dhe mungesa e opozitës pamundësojnë punën e Parlamentit

Zekirija Haxhiu

Rusia, përplasje me Holandën/ Moska dëbon dy diplomatë holandezë

Zekirija Haxhiu

Kreu i OBSH-së me kritika për shpërndarjen e vaksinave anti-COVID

Zekirija Haxhiu

Kuvendi vazhdon me punë, Dimitrov përballet me interpelancë

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More