2.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Shtrenjtohen benzinat dhe dizeli

Për një denar deri një denar e gjysmë rriten çmimet e derivateve të naftës prej sonte në mesnatë, njoftoi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

EURODIZEL (D-E V) shtrenjtohet për një denar, përderisa EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) shtrenjtohen për 1,50 denarë.

Sipas kësaj, çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të jetë 67,50 denarë për një litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 69,50 denarë, ndërsa EURODIZEL BS (D-E-V) me çmim prej 57 denarë për një litër. Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shitet me çmim prej 46,50 denarë për një litër.

Çmimi shitës me pakicë i Mazutit M-1 NS rritet për 0,368 denarë për një kilogram dhe tani është 36,211 denarë për një kilogram.

Related posts

Ministri Hoxha mori pjesë në konferencën “Bletaria e qëndrueshme – përvoja dhe praktika”

Admin

Fillon zbatimi i Kodit të ri për menaxhim koorporues të shoqatave të listuara në Bursë

Admin

Një e treta e rrjetit të Telekomit gati për 5G

Admin

Kosova dhe Banka Botërore nënshkruajnë marrëveshjen prej 47 milionë euro për reformimin e ndihmave sociale

Admin

Ligjëratë “Bletari e qëndrueshme – përvoja dhe praktika”

Admin

Zaev siguron: Çmimi i energjisë elektrike nuk ndryshon së paku deri në fund të vitit

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com