14.7 C
Los Angeles
May 23, 2022
DailyNews – MK
Kuriozitete

Shtoni këtë produkt kur pastroni dyshemenë: Largon syrin e keq dhe energjinë negative nga shtëpia

Është shumë e rëndësishme për çdo amvise që shtëpia e saj të jetë gjithmonë e rregullt dhe e pastër, por edhe energjia në të është shumë e rëndësishme.

Ky ritual pastrami nuk do t’ju shqetësojë, por do të bëjë më shumë për shtëpinë tua.

Ky produkt përdoret kryesisht për të zhdukur pluhurin nga shtëpia, por gjithashtu sjell edhe energji të mirë në shtëpi.

Lumturia, paqja dhe stabiliteti do të kthehen.

Që nga kohërat e lashta, besohet se kripa ka disa fuqi magjike, për të mbrojtur kundër forcave të liga. Nuk lejon që asgjë negative të arrijë tek ju.

Larja e dyshemeve me shtimin e kripës së zakonshme të tryezës për të pastruar banesën ose shtëpinë nga energjia negative e akumuluar është e nevojshme kur:

Fëmijët vuajnë nga ftohja
Kur ju mundon pagjumësia
Kur dëmtohen shpesh paisjet elektrike
Kur dikush papritur humb jetën
Kur nuk keni para të mjaftueshme
Kur gjërat ju zhduken papritur

Përpara se të filloni ritualin e pastrimit të dyshemeve me kripë, duhet të hiqni mbeturinat dhe të gjitha gjërat e panevojshme që mbysin hapësirën nga shtëpia.

Hidhni 10 litra ujë dhe 1 lugë gjelle kripë të zakonshme në një kovë. Pastaj hapni dritaret, sepse kjo do të mundësojë shkëmbimin e energjisë: energjia e keqe del jashtë, energjia e mirë hyn.

Lagni leckën dhe fshijini mirë dyshemetë. Përveç dyshemeve, mund të fshini edhe raftet, tavolinat, dorezat dhe pajisjet që keni në shtëpi.

Related posts

Brenda kompleksit më të madh banesor në Zvicër, shtrihet në 930 mijë metra katrorë dhe ka 2.780 banesa – konsiderohet si qytet i vogël

admin

Duket si karotë por nëse e kafshoni mund t’ju mbyt, plazhet e qytetit britanik “vërshohen” nga bima me toksike sesa kërpudha helmuese

admin

Trashëgimia jomateriale në tryezë

admin