20.9 C
Los Angeles
August 15, 2022
DailyNews – MK
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Shkupi përsëri në Top dhjetëshin e qyteteve më të ndotura në botë

Sonte, Shkupi është në 10 qytetet më të ndotura në botë, sipas uebfaqes air visual.

Kryeqyteti është në vendin e 8-të.

Pas Shkupit është Prishtina, dhe në pozicionin e 7-të para Shkupit në listë është Hanoi në Vietnam.

Në vend sonte Kumanova dhe Tetova janë shumë të ndotur.

Related posts

Analistët: Shkupi të ndërton qëndrim të përbashkët shtetërorë kundrejt Sofjes

admin

Borell: Disa muaj më parë kishte një propozim për shkëmbim territoresh

admin

Cilat kompani prodhojnë më së shumti armë në botë?

admin