18.5 C
Los Angeles
November 29, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Shënohet Dita botërore e filozofisë

Shkup, 18 nëntor – Instituti për filozofi pranë Fakultetit në Shkup dhe Shoqata filozofike e Maqedonisë sot e shënojnë Ditën botërore të filozofisë.

Këtë vit ngjarja qendrore do të jetë simposiumi në temë “Mendimet filozofike në Maqedoni”, në të cilin do të marrin pjesë njëmbëdhjetë filozofë, profesorë dhe hulumtues me renome.

Ngjarja do të mbahet përmes platformës digjitale zum.

Related posts

KE do t’i publikojë parashikimet ekonomike të vjeshtës për Maqedoninë e Veriut

admin

Shefi i diplomacisë austriake për vizitë në Shkup

admin

Punëtori me temë “Rreziku nga mjetet e pashpërthyera vdekjeprurëse: zbatimi i teknologjive digjitale në përballje”

admin