23.8 C
Skopje, NM
19/09/2021
DailyNews.mk
Uncategorized

Секој месец 100.000 ДЕНАРИ! Од Типстер купот на „Спорт Лајф“ 2020/2021

Од денес,  1.октомври започнува новата сезона 2020/2021 на Типстер купот на обложувалниците „Спорт Лајф“. Овој долгогодишен натпревар секоја сезона носи новини и вредни премии за најдобрите типувачи во спортот. Оваа година натпреварот ќе се одвива во осум месечни етапи од 01.октомври 2020 до 31.мај 2021 госина и ќе ги опфати сите тикети на обложувачите кои се уплатени со приложување на СЛ-клуб картичката, но и е-тикетите на онлајн обложувачите кои имаат регистриран кориснички профил на вебсајтот на „Спорт Лајф“.

Воедно, оваа сезона главната премија ќе биде доделувана секој месец во текот на натпреварот, односно секој месец ќе бидат доделувани по 100.000 денари за освоено прво место, 50.000 денари за освоено второ место и 20.000 денари за трето место.

Натпреварот нуди дополнителна возбуда, на ниво на секоја обложувачница за најдобрите 10 типувачи следуваат подарок вредносни ваучери за игра. И оваа година, играчите ќе се рангираат според освоените поени пресметани врз основа на коефициентите на погодените мечеви и уплатените износи независно дали тикетот е добитен или не.

Обложувачите ги очекуваат интересни спортски мечеви од разни области на спортот како и над 800 видови на игри на „Спорт Лајф“. Сѐ што е потребно е да бидат регистрирани во СЛ-клубот и да учествуваат во новата сезона на Типстер купот. На тој начин ги очекува титулата ТИПСТЕР НА МЕСЕЦОТ и премијата од 100.000 денари!

Овој натпревар е награда за лојалноста на играчите на „Спорт Лајф“, кои како редовни членови на СЛ-клубот имаат право на учество во игрите на „Спорт Лајф“ и можност да освојат бројни дополнителни подароци и ваучери за игра.

На следниот линк можете да најдете повеќе информации за натпреварот.

Related posts

South Korea designates arriving Afghans as ‘persons of special merit’

Admin

23,845 active cases with covid in Kosovo

Admin

Vucic receives invitation to attend enthronement of Metropolitan Joanikije in Montenegro

Admin

Diabetes and Covid 19: Self-care tips to manage the condition amid pandemic

Admin

Buckingham Palace garden visitors write bad reviews on TripAdvisor: ‘I feel robbed by royals’

Admin

Princess Beatrice opens up about living with dyslexia: Know all about the learning disorder

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com