14.3 C
Los Angeles
January 22, 2022
DailyNews – MK
Kosovë

Sa të tjerë kanë të njëjtin emër si ju në Shqipëri?

Shumë qytetarë të Kosovës ia vendosin emrat fëmijëve në bazë të emrave të qyteteve në Shqipëri.

Në Kosovë mund të gjesh emra Saranda, Vjosa, Shkumbin, Vlora, Milot, Berat etj.

Por, sa i kemi emrat e njëjtë me qytetarët në Shqipëri?

Për të parë se sa persona e kanë emrin e njëjtë sikur të juajin në Shqipëri dhe në cilat zona më shumë ju mund të klikoni në këtë link

Related posts

Rruga për në Holandë përmes Jarinës

admin

Alban Hyseni i LVV-së mposhtë Lutfi Hazirin e LDK-së në Gjilan

admin

Rasti i Salih Mustafës – sot pritet të dëgjohet dëshmitari i shtatë në Hagë

admin