2.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Realizohen 83 për qind e pagesave të planifikuara të buxhetit 2020

Qeveria në detyrë e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e 61-të, ku ka njoftuar se gjatë vitit 2020 janë realizuar 83 për qind e pagesave të planifikuara të buxhetit.

Sipas njoftimit, krahasuar me vitin e kaluar, pagesat janë rritur për 8 për qind.

“Pas shqyrtimit është aprovuar Raportit Preliminar Financiar për ekzekutimin e buxhetit dhe bilancin e fondeve për vitin 2020. Sipas Raportit, pranimet gjatë vitit 2020 kapin shumën prej 2 miliardë e 204 milionë e 680 mijë euro, që janë 85 për qind të pranimeve vjetore të planifikuara dhe në krahasim me vitin paraprak ka një ulje prej 1 për qind. Ndërsa pagesat gjatë këtij viti kanë qenë 2 miliardë e 329 milionë e 87 mijë euro dhe paraqesin 83 për qind të pagesave të planifikuara, ndërsa në krahasim me vitin paraprak shënojnë një rritje prej 8 për qind”, thuhet në njoftim.

Related posts

Ministri Hoxha mori pjesë në konferencën “Bletaria e qëndrueshme – përvoja dhe praktika”

Admin

Fillon zbatimi i Kodit të ri për menaxhim koorporues të shoqatave të listuara në Bursë

Admin

Një e treta e rrjetit të Telekomit gati për 5G

Admin

Kosova dhe Banka Botërore nënshkruajnë marrëveshjen prej 47 milionë euro për reformimin e ndihmave sociale

Admin

Ligjëratë “Bletari e qëndrueshme – përvoja dhe praktika”

Admin

Zaev siguron: Çmimi i energjisë elektrike nuk ndryshon së paku deri në fund të vitit

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com