28.5 C
Los Angeles
August 9, 2022
DailyNews – MK
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Qeveria vendosi: Kafenetë do të punojnë deri në ora 21:00

Kryeministri Zoran Zaev përmes profilit të tij në Facebook ka njoftuar se qeveria në seancën e sotme ka miratuar vendimin për masa të reja për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Sipas vendimit të Qeverisë, objektet gastronomike do të punojnë deri në ora 21:00, me përjashtim të atyre që punojnë me porosi dhe objekteve që shërbejnë nëpër sportele. Vendimi vlen edhe për pompat e benzinës si dhe për dy aeroportet në vend.

Ekzekutivi gjithashtu ka vendosur që të ndalohet grupimi i më shumë se katër personave pas orës 21:00. Qeveria sot gjithashtu miratoi rekomandim për të gjithë qytetarët vendas dhe të huaj në territorin e Maqedonisë së Veriut, që pas orës 21:00 të mos lëvizet pa nevojë në hapësira publike.

Related posts

Cërvenkovski: Do ta ngrijë antarësinë time në LSDM

admin

Siljanovska: Maqedonia do të bëhet anëtare e BE-së kur me BE-në të kryesojë Turqia

admin

Sistemi shëndetësor përgatitet për vaksinimin për Covid-19

admin