29.4 C
Los Angeles
August 10, 2022
DailyNews – MK
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Qeveria emëron 19 avokatë të rinjë shtetëror

Me propozim të Komisionit për emërim, Qeveria në seancën e mbrëmshme, ka emëruar 19 avokatë shtetërorë, informon Zhurnal.

Emërimet bëhen pas mendimit pozitiv të avokatit shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Siç njoftoi pres qendra e Qeverisë, për avokatë shtetërorë në avokaturën shtetërore për zonën e shkupit janë emëruar Leposava Venoska, Kristina Grozdanoska, Elena Sazdovska, Zemile Kodra dhe Nedim Ismani, për zonën e Kumanovës Dragan Jovanovski dhe Besim Veseli, për zonën e Ohrit Agron Reçi, ndërsa për zonën e Strumicës Tatjana Donkova.

Në zonën e Gjevgjelisë është emëruar Mirosllava Panarova, për në Veles – Valerija Nikollova, për në Shtip – Biljana Simonova Taseva, për Kavadar – Suzana Kostova Koceva, për zonën Manastir – Gjoko Talevski, për zonën Prilep – Kiro Severkoski, për zonën e Koçanit Olgica Janeva.

Në zonën e Tetovës është emëruar Fetush Alili, në Gostivar Ylber Jusufi, ndërsa për në Strugë – Katerina Talevska Skeparoska.//Zhurnal.mk

Related posts

Balkan Insight: Kontesti mes Shkupit dhe Sofjes mund të rrezikojë zgjerimin e BE-së

admin

Erdogan: Konflikti me Armeninë nuk ka mbaruar

admin

Dimitrov: Vazhdojmë të kërkojmë zgjidhje me Bullgarinë, nuk dorëzohemi

admin