23.8 C
Skopje, NM
27/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Qeveria do të mbajë mbledhjen e 88-të

Shkup, 19 korrik – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë mbledhjen e rregullt të 88-të me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj për punë dhe interes të qytetarëve.

Në mbledhjen e sotme, mes tjerash, siç ka njoftuar Pres shërbim qeveritar do të shqyrtohet informata për statusin e realizmit të aktiviteteve përgatitore lidhur me projektet për mbylljen e deponive ilegale në Rajonin lindor dhe verilindor me propozim të Ministrisë për Mjedis Jetësor dhe Planifikim Hapësinor.

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale për këtë mbledhje e ka vazhduar pikën Informatë lidhur me Propozim strategjinë për barazi gjinore 2021- 2026 me Propozim të strategjisë për barazi gjinore 2021-2026.

Related posts

10 raste të reja me Covid, vdesin dy pacientë

Admin

Duxhak: Dyfishimi i përpjekjeve për kthim të vlerave për të cilat Ohri është vënë nën mbrojtje të UNESKO-s

Admin

Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Admin

Lajm i mirë për shoferët, ulen çmimet e derivateve

Admin

Tearca së shpejti do të bëhet me rrjet kanalizimi fekal

Admin

Takim i Xhaferit me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Italisë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More