22.4 C
Los Angeles
November 30, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Qeveria do të mbajë mbledhjen e 119-të

Shkup, 16 nëntor – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë mbledhjen e rregullt të 119-të.
Siç njoftoi pres-shërbimi qeveritar, në rend dite të mbledhjes krahas disa propozim-ligjeve për ndryshim dhe plotësim të ligjeve që kanë të bëjnë me përmirësimin e mbrojtjes sociale, mbrojtjes së fëmijëve, është edhe Informacioni për rrjedhën dhe progresin në menaxhimin e modelit të ri për vlerësim të mbështetjes plotësuese arsimore, shëndetësore dhe sociale të fëmijëve dhe të rinjve, bazuar në Klasifikimin ndërkombëtar të funksionimit (KNF).

Related posts

Pendarovski mirëpret në takim Robert Spanon, kryetarin e Gjykatës Evropiane

admin

Sadiki: U Tradhtova nga partia, Thaçi më shiti shumë lirë

admin

Kosova dhe Shqipëria ftojnë edhe deputetët tjerë shqiptarë ta braktisin LEVICËN

admin