8.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Profesionet që paguhen më së shumti në Gjermani

Berlini në Gjermani ka nevojën më të madhe të punëtorëve, e ndjekur nga Mynih, Hamburg. Më shumë se 10 mijë vende të lira ekzistojnë në Këln, Shtutgart, Düsseldorf.

Në tregti ekziston nevoja më e madhe për punëtorë. Pagat për shitësit janë rreth 1800 euro.

Ata u pyetën gjithashtu për shoferët e kamionëve, automekanikët, pagat e të cilave janë rreth 14-15 euro në orë. Ndërmjetësit e sigurimeve, tregtarët dhe punëtorët sezonalë fitojnë rreth 16 euro në orë. Pagat e tyre sillen deri 1.800 euro.

Industria farmaceutike siguron pagat më të larta me një të ardhur mesatare bruto prej rreth 70 mijë euro në vit.

Në vendin e dytë janë bankat, dhe në pozicionin e tretë është industria e automobilave. Në industrinë e automobilave punëtorët marrin rreth 65 mijë euro paga bruto çdo vit.

Related posts

Afati për parashtrimin e TVSH-4 vazhdohet deri më 27 tetor

Admin

Në gusht 88,7 për qind e konsumit të rrymës nga prodhimi vendor

Admin

Çmimet e derivateve nuk ndryshojnë

Admin

Deri në fundvit do të kemi katër avio destinacione të reja

Admin

Kushtet e motit optimale për aktivitetet bujqësore

Admin

Njihuni me kompanitë me pagat më të larta mesatare, prej 2000 deri në 10,000 euro

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com