39.8 C
Skopje, NM
29/07/2021
DailyNews.mk
Kulturë

Pezullohet nga pozita drejtori i QKK-së, Arben Zharku

Komisioni Disiplinor i Ministrisë së Kulturës ka pezulluar përkohësisht nga detyra drejtorin e Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku.

Në lidhje me çështjen, Zharku ka thënë se është procedurë normale që të ndodh suspendimi derisa Komisioni i krijuar në ministri për t’i trajtuar ankesat e kryen punën e vet.

“Ka qenë edhe kërkesë imja që të gjitha ankesat të trajtohen në mënyrë qe të sqarohen të gjitha çështjet e ngritira nga Këshilli Drejtues”, ka thënë Zharku.

Zharku ishte emëruar në pozitën e drejtorit të QKK-së në shkurt të vitit 2018.

Related posts

Ngjarjet në Kosovë dhe kufiri me Serbinë në vitin 1879

Admin

Koncert i parë solistik nga Laura Krliu

Admin

Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Admin

Artistët e ansamblit në rrugën drejt suksesit të radhës

Admin

Mbrëmje koncerti me Korin e përzier të Filarmonisë së Kosovës sonte në “Verën e Ohrit”

Admin

Muzikali ‘Hirushja’ në Londër nuk do të hapet për shkak të masave ndaj COVID-19

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More