19 C
Skopje, NM
12/04/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

VMRO-DPMNE parashtroi Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të ligjit për regjistrim

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së paraqiti sot në Kuvend një Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të Ligjit për regjistrim, me procedurë urgjente.

“Si deputetë të VMRO-DPMNE-së, të inkurajuar nga mbështetja e madhe e qytetarëve, por edhe nga lufta jonë kundër një regjistrimi kaq të rremë, e kemi parashtruar këtë projektligj për ndërprerjen e validitetit të Ligjit për regjistrim dhe për të kërkuar një seancë urgjente të Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, ku do të votohet ky Propozim ligj dhe do të ndalet ky regjistrim politik dhe kjo katastrofë kombëtare”, deklaroi në konferencën e sotme për shtyp deputetja e VMRO-DPMNE-së, Ivanka Vasilevska.

Ajo në emër të grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së u bëri thirrje të gjithë deputetëve, pavarësisht cilës parti politike dhe koalicioni i përkasin dhe pa marrë parasysh etninë dhe kombësinë, të mbështesin këtë Projektligj.

Sipas saj, pushteti “nuk devijon nga marrëveshja politike” dhe nga qëllimi për të mbajtur regjistrimin me çdo kusht.

Related posts

Analizë/ Edhe vota e fundit do të jetë përcaktuese për kryetarin e ri të Strugës

Nefail Emini

Editorial: Me ndihmën e ndërkombëtarëve të zbulohen përgjegjësit e pasaportave false!

Nefail Emini

Shkon në 25 mijë numri i të vaksinuarve në QS “Boris Trajkovski”

Nefail Emini

Zaev dhe opozita shqiptare arrijnë marrëveshje për “Shtetësinë”

Nefail Emini

Sela për Ademin: Të mos qëndrojnë prapa dyerve kur ne bëjmë takime

Nefail Emini

Kalendari i rregullativës tatimore – vegël e re e MF-së për rritjen e transparencës

Nefail Emini

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More