18 C
Skopje, NM
03/03/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

MPB: Po ndërmarim masa për gjetjen e Mijallkov

Ministria për punë të brendshme këtë mëngjes edhe zyrtarisht u deklaruar lidhur me Sasho Mijallkovin dhe thonë se janë duke ndërmarrë masa për gjetjen e tij, por për momentin nuk ka konfirmim zyrtar se është lëshuar edhe flet arrest.

“Gjykata i ka caktuar masën e paraburgimit Sasho Mijallkovit. Po ndërmarrim masa dhe aktivitete për gjetjen e tij”, kanë thënë nga MPB për “360 shkallë”.

Mijallkov sipas informacioneve për herë të fundit është parë dje rreth orës 14.00 në kafenen “Distrikt” e cila gjendet në kuadër të hotelit “Meriot”.

Ai ka qenë në shoqërim të ish kryetarit të Aerodromit, Ivica Konveski.

Related posts

Shumica parlamentare “në respirator”/ Edhe sa do të mund të mbijetojë !?

Zekirija Haxhiu

Ministri Hoxha pret ndryshimet ligjore për blerje të duhanit

Zekirija Haxhiu

VMRO-DPMNE parashtroi Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të ligjit për regjistrim

Zekirija Haxhiu

Qeveria: Raporti më i ri i Fridom Haus konstatoi përparim me vlerësim pozitiv për reformat

Zekirija Haxhiu

Azeski apel të sigurohet qarkullim i pandërprerë i mallrave drejt Selanikut

Zekirija Haxhiu

Karantinë 14 ditë për personat që vijnë nga Afrika

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More