19 C
Skopje, NM
12/04/2021
DailyNews.mk
Covid-19 Përzgjedhjе nga redaktori

Maqedoni, 91.000 qytetarë kanë shprehur dëshirë për vaksinim

Në dy ditët e fundit janë vaksinuar gjithsej 453 punonjës shëndetësorë të cilët punojnë në qendrat kovid, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Siç theksohet në kumtesën e sotme të Ministrisë, imunizimit të punonjësve mjekësorë po zhvillohet pa pengesë dhe me kapacitet në spitalin modular në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile, ku janë vendosur gjashtë pozicione vaksinale në Shkup, ndërsa bëhet fjalë në dy turne nga ora 8 deri në orën 20, nga e hëna deri të shtunën.

Në vijim është imunizimi me vaksinën nga prodhuesi “Pfizer”, ndërsa nga fundi i muajit në vendin tonë pritet të mbërrijë edhe vaksina e prodhuesit kinez “Sinofarm”, prej ku në negociata të drejtpërdrejta janë blerë 200.000 vaksina kundër Kovid-19.

Related posts

Analizë/ Edhe vota e fundit do të jetë përcaktuese për kryetarin e ri të Strugës

Nefail Emini

Editorial: Me ndihmën e ndërkombëtarëve të zbulohen përgjegjësit e pasaportave false!

Nefail Emini

Analizë: Kryetari i ardhshëm i Tetovës, një pakt i pashmangshëm me maqedonasit

Nefail Emini

Analizë / Fituesin në komunën e Butelit prej kandidatëve maqedonas, përcaktojnë votuesit shqiptar

Nefail Emini

Statistika/ Maqedonia meriton “medalje” për numrin e të vdekurve nga Covid

Nefail Emini

Shumë qytetarë në prag të ekzistencës! Çmime më të shtrenjta, paga të njëjta

Nefail Emini

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More