18 C
Skopje, NM
03/03/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

LSDM: Shumica në Kuvend dhe koalicioni në Qeveri janë të qëndrueshme

Shumica në Kuvend dhe koalicioni në Qeveri janë të qëndrueshme, të përkushtuara në realizimin e qëllimeve dhe programeve të përcaktuara, në interes të qytetarëve, thonë nga LSDM, pas njoftimit se deputetët e PLD-së do të ndahen nga grupi parlamentar i LSDM-së.

“LDP ka të drejtë të vendosë në mënyrë të pavarur për qasjen e partisë së saj ndaj publikut.

Por që në asnjë mënyrë nuk ndikon në marrëdhëniet e koalicionit dhe aktivitetet përpara nesh.

Vendosja e vazhdueshme e lajmeve të rreme është vetëm për përdorim të brendshëm në OBRM-PDUKM”, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

Related posts

Shumica parlamentare “në respirator”/ Edhe sa do të mund të mbijetojë !?

Zekirija Haxhiu

Ministri Hoxha pret ndryshimet ligjore për blerje të duhanit

Zekirija Haxhiu

VMRO-DPMNE parashtroi Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të ligjit për regjistrim

Zekirija Haxhiu

Qeveria: Raporti më i ri i Fridom Haus konstatoi përparim me vlerësim pozitiv për reformat

Zekirija Haxhiu

Azeski apel të sigurohet qarkullim i pandërprerë i mallrave drejt Selanikut

Zekirija Haxhiu

Karantinë 14 ditë për personat që vijnë nga Afrika

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More