19 C
Skopje, NM
12/04/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Joveski: Ka mundësi të ndryshohet masa e paraburgimit shtëpiak

Prokurori Shtetëror, Ljubomir Joveski tha se mund të ndryshohet masa e paraburgimit për Sasho Mijallkovin pas shqiptimit të vendimit për rastin ‘Shënjestra-Fortesa’.

Ai theksoi se vendimi ka qenë në fuqi në momentin kur policia ka kërkuar ish-drejtorin e DSK-së.

“Ankesa ishte tërhequr për shkak se vendimi për paraburgim shtëpiak në atë moment nuk mund të ishte efktive duke pasur parasysh se i akuzuari ka qenë në arrati. Prokuroria deri tani nuk ka kërkuar masën e paraburgimit shëpiak me ndonjë masë më të rëndë”, tha Joveski.

Ndryshe, Mijallkov nga pasditja ka qenë në paraburgim shtëpiak edhe pse për 40 orë nuk ishte i qasshëm për organet shtetërore.

Related posts

Analizë/ Edhe vota e fundit do të jetë përcaktuese për kryetarin e ri të Strugës

Nefail Emini

Editorial: Me ndihmën e ndërkombëtarëve të zbulohen përgjegjësit e pasaportave false!

Nefail Emini

Shkon në 25 mijë numri i të vaksinuarve në QS “Boris Trajkovski”

Nefail Emini

Zaev dhe opozita shqiptare arrijnë marrëveshje për “Shtetësinë”

Nefail Emini

Sela për Ademin: Të mos qëndrojnë prapa dyerve kur ne bëjmë takime

Nefail Emini

Kalendari i rregullativës tatimore – vegël e re e MF-së për rritjen e transparencës

Nefail Emini

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More