1 C
Skopje, NM
26/02/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

E fundit: Pendarovski e nënshkroi ligjin për regjistrimin e popullsisë

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski sapo ka nënshkruar ligjin për regjistrimin e popullsisë.

Vonesa e nënshkrimit të tij vjen pasi presidenti së pari deshti të konsultohet me ekspertë juridikë. Ai sot e nënshkroi dekretin për shpalljen e ligjit për regjistrim të popullsisë dhe patundshmërive në Maqedoninë e Veriut, në vitin 2021, informon Zhurnal.

Presidenti Pendaorvski pret që zbatimi i regjistrimit të mos politizohet, ndërsa të dhënat e fituara të jenë në interes të zhvillimit të përgjithshëm, me çka do të mundësohet formulim i strategjive afatgjata në fusha vitale në shtet.//Zhurnal.mk

Related posts

Nënshkruhet marrëveshje për blerje të 100.000 vaksinave “Sputnik” nga Rusia

Zekirija Haxhiu

Grçeva: ASHAM ka refuzuar kërkesën e Qeverisë që të ndryshojë emrin

Zekirija Haxhiu

Joveski: Ka mundësi të ndryshohet masa e paraburgimit shtëpiak

Zekirija Haxhiu

Mbi 1000 aplikime për regjistrues dhe instruktorë

Zekirija Haxhiu

Opozita paralajmëron interpelancë ndaj Qeverisë Zaev

Zekirija Haxhiu

Montgomery: SHBA e përkushtuar të bashkëpunojë me BE-në për bisedimet Kosovë-Serbi

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More