18 C
Skopje, NM
03/03/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

A po fillon kriza politike? / Deputetët e PLD-së largohen nga grupi parlamentar i LSDM-së

Deputetët e Partisë Liberal Demokrate prej sot do të funksionojnë jashtë grupit parlamentar të drejtuar nga LSDM-ja e Zoran Zaevit.

PLD ka dy deputetë dhe sipas vendimit të fundit të partisë, ata do të funksionojnë si deputetë të pavarur.

Kjo ndodh në kulmin e zhvillimeve politike për krijim të një shumice të re parlamentare.

PLD këtë vendim e kishte marrë që në muajin Gusht të vitit të kaluar, por për arsye objektive nuk është realizuar deri tani.

Related posts

Shumica parlamentare “në respirator”/ Edhe sa do të mund të mbijetojë !?

Zekirija Haxhiu

Ministri Hoxha pret ndryshimet ligjore për blerje të duhanit

Zekirija Haxhiu

VMRO-DPMNE parashtroi Propozim ligj për ndërprerje të validitetit të ligjit për regjistrim

Zekirija Haxhiu

Qeveria: Raporti më i ri i Fridom Haus konstatoi përparim me vlerësim pozitiv për reformat

Zekirija Haxhiu

Azeski apel të sigurohet qarkullim i pandërprerë i mallrave drejt Selanikut

Zekirija Haxhiu

Karantinë 14 ditë për personat që vijnë nga Afrika

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More