26.6 C
Los Angeles
July 2, 2022
DailyNews – MK
Maqedoni

Personat me aftësi të kufizuar nuk do paguajnë parking, evidentohen vendet për trajtim të barabartë

Tetovë, 16 Prill – Sot ekipet e NP Parkingu i Qytetit kanë shënuar parkingjet që do të jenë të rezervuara për personat me aftësi të kufizuara, në disa lokacione në të gjithë qytetin.

Kjo kategori njerëzish të harruar, për herë të parë pas tetë vitesh nga themelimi i kompanisë, fituan 13 vende parkimi adekuate.

Personat me aftësi të kufizuara do të përjashtohen nga pagesa, dhe parkimi për to, në këto vende parkimi do të jetë i pakufizuar në kohë

Të gjithë meritojnë trajtim të barabartë.Vizioni ynë është që Tetova të jetë qytet i të gjithëve, me vlera njerëzore dhe pa përçarje!

https://www.facebook.com/NP-Parkingu-Tetov%D1%91-%D0%88%D0%9F-%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%A2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE-105931418602896/photos/pcb.145592637970107/145592374636800

Related posts

Holshtajn: Maqedonia e Veriut që moti e gatshme për fillim të negociatave, por rruga është e gjatë

admin

Takim koordinues i grupeve të punës për krijimin e strategjisë për specializim inteligjent

admin

KSHZ, pranohet kundërshtimi i BDI-së për Studeniçan

admin