13 C
Los Angeles
December 3, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Pa energji elektrike nesër do të jenë pjesë të komunave Saraj, Kisela Vodë dhe Karposh

Shkup, 23 nëntor – Pa furnizim me energji elektrike nesër do të mbesin pjesë e komunës Saraj, Kisella Vodë dhe Karposh.

Siç njoftoi QMK-ja pas njoftimit të marrë nga SHA EVN Maqedoni, pa energji elektrike në periudhën nga ora 11 deri në 14 do të jenë shfrytëzuesit e një pjesë të fshatit Saraj, rr. 4, rr. 5 dhe rr. 6, në periudhën nga ora 9-11, shfrytëzuesit një pjese të fshatit Lubin në komunën e Sarajit, si dhe disa nga shfrytëzuesit e restorantit “Vezilka” në bul. “Boris Trajkovski” nr. 176, 184, 186, restorant “Denicija” në bul. “Boris Trajkovski” 15 nr. 1, 3, 5, 7 në komunën Kisella Vodë.

Në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 14.00 pa energji elektrike do të jenë një një pjese e rr. “Orce Nikollov” nr. 130 dhe 132 dhe rruga “Donbas” në komunat Qendër dhe Karposh, dhe në periudhën prej orës 09:15 deri në ora 15:15, shfrytëzuesit e një pjese të rrugës. “Hristo Tatarçev” nr. 14, 16 dhe 18 në komunën Kisella Vodë.

Related posts

Forum për shënimin e Ditës Botërore të Diabetit në organizim të LSHDM

admin

Petkovski: Vizita e kryeministrit holandez Rute kyçe për vendimin e Kastriot Rexhepit

admin

Hoxha: Edhe nëse Besa mbetet, unë nuk do të jem më ministër në qeveri me BDI-në

admin