8.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Nxënësit prej sot në pushim, mësimi vazhdon më 21 janar

Filloristët dhe nxënësit e shkollave të mesme prej sot janë në pushim dimëror i cili do të zgjasë deri më 20 janar. Ditën tjetër nxënësit do ta vazhdojnë mësimin në gjysmëvjetorin e vitit shkollor 2020/2021- në bankat shkollore ose përmes pajisjeve TI.

Pushimi dimëror është në periudhë si edhe në vitit e kaluara dhe edhe pse kishte kërkesa, nuk ishte i parakohshëm sepse shumica e numrit të përgjithshëm të nxënësve në vend mësimin e ndjekin onllajn, ndërsa te ata me prani fizike, siç informoi MASH, nxënës dhe arsimtarë të infektuar kanë nën një për qind dhe shkollat nuk janë transmetuese të virusit.

Këtë vit gjysmëvjetori i parë zgjati më shkurtë, tre muaj, sepse sipas ndryshimeve të Kalendarit për organizim të punës së shkollave (fillore dhe të mesme), filloi një muaj më vonë, gjegjësisht më 1 tetor, ndërsa numri i ditëve mësimore është ulur prej 180 në 159

Related posts

Ganiu: Që nga 2005 e këtej në Çair është investuar 5 milionë euro në infrastrukturë nëntokësore

Admin

Blerim Bexheti: Jo vetëm Shkupi, po as Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët

Admin

Shkupi dhe Kumanova me më shumë raste aktive me coronavirus

Admin

Filipçe: Të rinjtë janë pasuria jonë më e madhe

Admin

Boçvarski dhe Nuredini premtojnë përkrahje të projekteve nga program ii Bejtës

Admin

Shilegov: Këto katër vite në Shkup nuk ka patur rrahje nëpër shkolla dhe autobusë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com