22.8 C
Skopje, NM
30/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Nuhiu: Ministria e Drejtësisë ndërmerr iniciativë ligjore për pagesën e shpërblimit të dëmit për viktimat me dhunë

Zëvendës ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka cekur se “viktimat nga veprat penale të kryera me dhunë kanë nevojë për mbështetje institucionale në përputhje me parimin e solidaritetit shoqëror”.

Ministria e Drejtësisë ndërmerr iniciativë ligjore për pagesën e shpërblimit të dëmit që përjetojnë këta viktima, shkruan Nuhiu.

“Viktimat nga veprat penale të kryera me dhunë kanë nevojë për mbështetje institucionale në përputhje me parimin e solidaritetit shoqëror, për tu penguar viktimizimi i mundshëm sekondar i tyre si vuajtje plotësuese në procedurat pranë institucioneve!

Ministria e Drejtësisë ndërmerr iniciativë ligjore për pagesën e shpërblimit të dëmit që përjetojnë këta viktima!.”, ka shkruar Nuhiu

Related posts

Bëni kujdes gjatë vizitave në Vodno dhe vendet e tjera për piknik, apelojnë nga Qyteti i Shkupit

Admin

Nisma “Më mirë për Tetovën”: Ndryshimet në KZ në prag të zgjedhjeve lokale është një veprim jodemokratik

Admin

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

Admin

Mosrespektimi i masave e rrit numrin e pacientëve të hospitalizuar nga korona në Tetovë

Admin

Kuvendi i miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për shtetësi

Admin

Është parandaluar garë ilegale në autostradën Saraj – Tetovë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More