18.1 C
Los Angeles
October 3, 2022
DailyNews – MK
Ekonomi

NLB Banka Shkup është shpallur banka më e mirë në vend për herë të gjashtë

Në ceremoninë e 14-të të këtij viti “Çmimet Bankare Evropiane (Europe Banking Awards), të cilat i ndanë revista e njohur EMEA Finance, NLB Banka Shkup e ka fituar çmimin “Banka më e mirë në Maqedoni për vitin 2021”.

Ky është viti i gjashtë me radhë në të cilën NLB Banka, nga ana e revistës EMEA Finance, është shpallur banka më e mirë në vend. Kriteret kryesore sipas të cilave jepet çmimi janë: rezultatet financiare të arritura të bankës, angazhimin e saj ndaj klientëve, futjen e inovacioneve në punë, veçanërisht në fushën e digjitalizimit, mbështetjen që ofron për të arritur zhvillimin e qëndrueshëm dhe kalimin në një “ekonomi të gjelbër”, si dhe realizimin e projekteve me përgjegjësi shoqërore të rëndësishme për komunitetin e gjerë.

EMEA Finance është një revistë e njohur në botën financiare si “zëri i pavarur i komunitetit financiar, klientëve dhe partnerëve të tij” në rajonet e Evropës Qendrore dhe Lindore, Lindjes së Mesme dhe Afrikës.

Përveç NLB Banka Shkup, edhe Slloveni NLB është fituese e çmimit prestigjioz “Banka më e mirë për vitin 2021” nga EMEA Finance.

Related posts

Rritje e çmimeve të shërbimeve hotelierike

admin

Takim i kompanive maqedonase dhe greke – mundësi investimi edhe gjatë kohës së krizës

admin

Kosova ka më shumë se 10 miliardë tonelata thëngjill – zë vendin e pestë në botë për nga sasia e këtij resursi

admin