18.8 C
Skopje, NM
28/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Një pjesë e Kisela Vodës sot pa ujë

Shkup, 11 shtator – Shfrytëzuesit e rrugëve “Gvadalahara”, “Juri Rozental”, “Garibaldi” dhe “Gjorgji Penkov” sot nga ora 13:00 janë pa ujë për shkak të një defekti në rrugët “Gvadallahara” dhe “Vostaniçka”.

Siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”-Shkup, shfrytëzuesit do të jenë pa ujë deri në përfundimin e sanimit të defektit.

Related posts

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kryetares së KE-së, fon der Lajen (drejtpërdrejtë)

Admin

Deponia e shetitorja në Dibër ngelën vetëm fjalë në letër, premtimet nuk u realizuan

Admin

ASHMMA: Vitin e kaluar ka rënë në minimum profiti i televizioneve në Maqedoni

Admin

Gjyqtarët nuk ndihen të lidhur mjaftueshëm me punën e Këshillit Gjyqësor, nevojitet transparencë e plotë

Admin

Kacarska e njofton Mariçiqin për kushtet e punës në Gjykatën Kushtetuese

Admin

Dimitrov: Vizita e Fon der Lajenit sinjal i fuqishëm për nevojën e fillimit të negociatave me BE-në

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com