12.3 C
Skopje, NM
17/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Nga nesër fillon pagesa sociale në Maqedoni për muajin janar

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale bën të ditur se nga nesër do të kryhet pagesa sociale, pagesa për mbrojtje të fëmijëve dhe qytetare për janarin e këtij viti.

“Personat që u takojnë paratë dhe që kanë kartelë mund ta marrin këtë në bankomate”, thonë nga MPPS.

Në mënyrë që të mos ketë turma para bankave dhe të mundësohet mbrojtje më e madhe, për personat që nuk kanë karteela, pagesa do të bëhet në dy grupe në banka sipas shkronjës së parë të mbiemrit. Personat me mbiemrin A, B, V, G, D, Gj, E, Zh, X, Z, I, J, K, L, Ll, do të mund ta marrin nga data 5 ndërsa personat me të cilëve u fillon mbiemri me shkronjën M, N, Nj, O, P, R,S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh dhe Sh të premten.

Ministria e Punës dhe Politikës sociale rikujton obligimin për mbajtjen e maskave dhe mbajtjen e largësisë fizike

Related posts

Mickoski shpall fitore në disa komuna

Admin

Nikollovski: LSDM shënoi edhe një fitore të sigurt

Admin

Arianit Hoxha: Lëvizja Besa fiton në disa vendbanime, në Tetovë shkojmë në raundin e dytë

Admin

VMRO-DPMNE me shumë vërejtje për procesin zgjedhor

Admin

Spasovski: Kaluam një proces të qetë zgjedhor

Admin

Në një vendvotim në Llabënishtë do të votohet deri në orën 22:00

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com