23.8 C
Skopje, NM
19/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Në shuarjen e zjarrit në afërsi të Velesit janë përfshirë edhe të punësuar në EP “Babuna”

Veles, 11 shtator – Më shumë se 20 orë po digjet zjarri i madh pyjor mbi stacionin hekurudhor “Rajko Zhinzifov” në afërsi të Velesit, që dje në orën 13:10 minuta është raportuar në Njësinë Territoriale të Zjarrfikjes në qytet prej ku me tetë zjarrfikës me dy automjete menjëherë u përfshinë në shuarjen e tij.

Zjarrfikësit në terren ishin mbrëmë deri në orën 22:00. Sot në mëngjes, në shuarjen e tij janë përfshirë edhe të punësuarit nga EP “Babuna”, ndërsa në terren po përgatiten të largohen edhe zjarrfikësit nga NJTKZ Veles,
punonjësit e SS “Babuna” janë përfshirë në shuarjen e tij, dhe zjarrfikësit nga TPPE Veles po përgatiten të largohen nga terreni.

Siç informojnë nga NJTKZ Veles, zjarri deri më tani ka përfshirë më shumë se 50 hektarë pyje lisi me gjemba, gjemba dhe bar të thatë.

Zjarri që dje u përhap në drejtim të fshatit S’lp, por tani për tani nuk ka rrezik të përfshijë shtëpitë e fshatit. 

Related posts

Zbulohen lëndë narkotike në Gostivar, arrestohen dy persona

Admin

Kaloi më shumë se gjysma e kohës, ndërsa Maqedonia e Veriut ka regjistruar më pak se një milion banorë

Admin

A po ashpërsohet fushata ende pa filluar ?

Admin

Nxënësit e Tetovës dhe Gostivarit kthehen në bankat e shkollës

Admin

Ruskovska: Së shpejti padi për Rashkovskin

Admin

Galloway: Reformat të domosdoshme, jo për BE-në, por për një jetë më të mirë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com