14.7 C
Los Angeles
May 23, 2022
DailyNews – MK
Life Style Maqedoni Showbiz

Në cilin vend në Shkup do të jetojë Big Mama ?

Këngëtarja e njohur shqiptare Big Mama për një kohë të gjatë jeton në banesë personale në Shkup…

E dijmë se qendra e Shkupit është pjesa më e dëshiruar për të jetuar në qytet, por me të vërtetë është e vështirë të gjejmë banesë sipas kërkesave të Big Mamës. Pyesni veten se çfarë kërkonte ajo? 😊

  • Pamje të gjërë, me mundësi me pamje të Vodnos
  • Parking personal me vend të garantuar
  • E pajisur në mënyrë luksoze me materiale më cilësore
  • Izolim i mirë (tërmik dhe të zërit, shumë e rëndësishme!)
  • Fitnes dhe spa qendër

Tingëllon si mision i pamundur, ashtu? Megjithatë, Big Mama e ka arritur qëllimin e saj dhe ka gjetur banesë e cila i ofron të gjithë këto komoditete, por edhe shumë të tjera. Bëhet fjalë për Premium Residence, kompleks që përbëhet nga 5 ndërtesa banesore, i plotësuar me hotel, fitnes dhe spa qendër, qendër tregtare, fusha sportive për fëmijë, terrene sportive, objekte të hotelierisë dhe parking nëntokësorë. Kjo e bën kompleks të vetëm të llojit gjysëm të mbyllur në Maqedoni, që ofron të gjithë këto komoditete pikërisht në zemrën e Shkupit – dhe është pikërisht sipas dëshirave të Big Mamës

Lokacioni i kompleksit është në Pere Toshev 12, menjeherë pranë tregut më të madh të hapur, qendrës të qytetit, si dhe në afërsi të shkollave fillore, shkollave të mesme dhe Universitetit më të madh në vend. Vendndodhja ju mundëson që të arrini deri te secila pikë e qytetit për më pak se 30 minuta.

Meqënëse Big Mama nuk ka durim që të fillojë që të jetojë në Premium Residence, ajo tashmë është vendosur në banesën e saj. Mjeshtrit e kanë pritur me duar të hapura – shihni!

VIDEO REKLAMA – https://www.facebook.com/premiumresidencemk/videos/572740230503742

Mësoni më shumë për Premium Residence në ueb faqen e tyre të re dhe të rifreskuar – www.premiumresidence.mk

Related posts

Big Brother VIP është termi më i kërkuar në Google nga shqiptarët në vitin 2021

admin

Janë zgjedhur kryetari, anëtari dhe zëvendësit e Komisionit për Çështjet e Zgjedhjeve dhe Emërimeve

admin

Davidoviq: Nuk jemi të kënaqur me gjykimin për “Parcelat në Vodno” do ta apelojmë brenda afatit ligjor

admin