9.8 C
Skopje, NM
17/10/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Mundësi e re në “TVSH-ja Ime”, qytetarët do të mund të kontrollojnë pagesën

Drejtoria e të Ardhurave Publike në platformën elektronike e-PDD ka vendosur një funksionalitet të ri për qytetarët që skanojnë llogaritë fiskale përmes aplikacionit “TVSH-ja Ime”, njoftojnë nga DAP.

Ata shpjegojnë se çdo qytetar duke njoftuar në profilin e tij e-PDD, ka mundësinë në dritaren e re “TVSH-ja ime – deri ku është pagesa e kthimit” për të inspektuar situatën për pagesën e fondeve në bazë të “TVSH-ja ime”.

“Përmes këtij funksioni të ri, qytetari mund të informohet nëse një pjesë e TVSH-së është kthyer për tremujorin përkatës, domethënë kur është bërë pagesa, nëse llogaria e transaksionit është futur gabimisht (llogaria e futur nuk është pagesa e tij / saj / saj) është futur numri i kartës), si të korrigjoni llogarinë e transaksionit të futur gabimisht në mënyrë që të realizoni pagesën”, thonë nga DAP.

Related posts

Drejtori i Doganës së Kosovës flet për operacionin kundër rrjetit të kontrabandës – malli kishte destinacion një vend të BE-së

Admin

Përmes fintekut, në Kosovë janë kursyer 140 deri në 250 mijë euro

Admin

Reshjet të mirëseardhura për bujqësinë, nga java e ardhshme kushte optimale për mbledhjen e rekoltës

Admin

Bitcoin vazhdon të rritet, kriptovaluta i afrohet 60 mijë dollarëve

Admin

Angelovska Bezhoska – Bërnz: Pavarësi dhe profesionalitet i Bankës Popullore për ruajtjen e stabilitetit makroekonomik dhe financiar

Admin

Besimi – FMN: Projeksione më të larta për rritjen ekonomike këtë vit, konsolidim fiskal në periudhë afatmesme

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com