1.8 C
Skopje, NM
25/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Mërgimtarët do të mund të regjistrohen online

Qeveria thotë se regjistrimi i shtetasve të Maqedonisë, të cilët gjatë periudhës së mbajtjes së regjistrimit 2021 janë jashtë vendit, do të bëhet nëpërmjet vetregjistrimit.

Nga Qeveria thonë se kjo do të bëhet përmes aplikacionit online në web-faqen e Entit Shtetëror për Statistika, nga periudha 1 mars deri 21 prill 2021, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Këto qytetarë hyjnë në grupin e popullsisë për të cilët do të sigurohen të dhëna nën emrin ‘gjithsej popullatë jorezidente’, edhe atë përfshihen personat shtetas të RMV-së të cilët gjatë regjistrimit janë jashtë vendit më shumë se dy muaj, për shkak të punës ose arsye tjera, si dhe anëtarët e shtëpive që janë me ata”, thonë nga Qeveria.

Ata shtojnë se kusht për vetregjistrim do të jetë numri amë (EMBG).

“Mënyra e regjistrimit të këtyre personave është në pajtim me metodologjinë për përgatitje, organizim dhe zbatim të regjistrimit të popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV”, thuhet në njoftimin e Qeverisë.

Related posts

Menduh Thaç: Fitorja e Qytetit të Shkupit varet nga BDI-ja në Shkup, ndërsa sonte i uroj fitore BDI-së në Tetovë

Admin

A do t’i kthehen qytetarët drurit për t’u ngrohur, shitësit: Interesimi për blerjen e drurit është i dobët

Admin

Pranohet ankesa e ASH-AAA-së, në Dibër do të ketë rivotim në një vendvotim

Admin

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski në takime me qytetarët e Peshtanit, Raçës, Elshanit

Admin

Forumi i gruas dhe ai rinor i BDi- Çair, organizuan marshin e blertë (FOTO)

Admin

Presidenti Pendarovski u ndau certifikata pjesëmarrësve të Shkollës së parë për politika

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com