33.8 C
Skopje, NM
25/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Maqedonia më 12 tetor hapë kufijtë me Kosovën, Serbinë, Malin e Zi dhe Bosnjën

Në seancën e sotme qeveritare, është sjellë vendim që shtetasit e Serbisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Bosnje e Hercegovinës, të mund të hyjnë në Maqedoni duke mos patur nevojë të paraqesin test negativ PCR, informon Zhurnal.

E njejta vlenë edhe për shtetasit tanë të cilët pa problem mund të hyjnë në shtetet e lartë përmendura duke mos paraqitur test negativ PCR.

Kufijtë të mbyllura ngelen edhe më tej vetëm me Bullgarinë dhe Greqinë.

Ky vendim është sjellë pas propozimit nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse, sipas të cilëve hyrja dhe dalja e shtetasve të tjerë nuk mund të rritë numrin e të infektuarve.

Vendimi është sjellë përshkak realizimit të nevojave të qytetarëve, me çka Qeveria apelon që rrugëtimi të realizohet vetëm për nevoja të pashmangshme.

Vendimi hynë në fuqi nga 12 tetori.

Related posts

Një autobus i Kosovës është përmbysur afër Sllavonski Brod, dhjetë perona kanë humbur jetën

Admin

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë pritet deri 45 minuta

Admin

Promovimi i aktiviteteve verore në natyrë në Qendrën e skijimit “Kodra e Diellit”

Admin

Taksë për ruajtjen e bletëve në Maqedoni

Admin

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Admin

Në Vranjë janë vaksinuar 12 mijë shtetas të Maqedonisë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More