9.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Maqedoni: Kuvendi i zgjodhi anëtarët e Komisionit për Mbrojtje nga Diskriminimi

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut me 61 vota “pro” dhe asnjë kundër e miratoi vendimin për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi.

Debati i përgjithshëm plenar përfundoi dhjetë ditë më parë dhe kjo ishte pika e vetme e mbetur nga seanca e 31-të e Parlamentit, ndërsa lista e kandidatëve për anëtarë të Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi u përcaktua në një seancë të Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve.

Për anëtarë të Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi u propozuan Igor Jadrovski, jurist i diplomuar me provim të kaluar të jurisprudencës nga Shkupi, Neda Çallovska, juriste e diplomuar, Limko Bejzarovski politikolog dhe doktor i shkencave historike nga Plasnica, Irfan Deari, mjek specialist nga Bogovina, të cilët janë me mandat pesëvjeçar, ndërsa Kire Vasilev, politikolog nga Manastiri, Ismail Kamberi magjistër i shkencave juridike, dhe Vesna Bendevska, psikolog nga Manastiri, u propozuan me mandat trevjeçar.

Related posts

Maqedoni, do të vlejnë fletëvotimet që nuk do të kenë vulë

Admin

Seanca e 115 e Qeverisë, ja vendimet

Admin

Istrefi: Prioritet i parë do te jetë zgjidhja e kaosit urbanistik në Strugë

Admin

Maqedoni, nga nëntori do të kërkohet doza e dytë për hyrje në kafene

Admin

Ahmeti: Më 31 tetor duke votuar për Nevzat Bejtën hapim një kapitull të ri suksesi

Admin

Ndërmerren masa kundër mësimdhënësit i cili ushtroi dhunë në një shkollë në Butell të Shkupit

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com