30 C
Los Angeles
August 8, 2022
DailyNews – MK
Kuriozitete

Le të fillojmë një udhëtim kulturor në Kinë këtë korrik

Tani është një kohë e mirë për pushime në Shqipëri. Po ju, ku po i kaloni këto ditë të nxehta? Është edhe një kohë e mirë për të udhëtuar në Kinë, sepse sezoni i pushimeve verore është në korrik.

Le të fillojmë një udhëtim kulturor në Kinë këtë korrik. Ndalesa e parë e udhëtimit është në një vend ku “ka një pandë për çdo njeri” -#Sichuan. Por jo për bazën e mbarështimit të pandave, por për “#Sanxingdui”-n më misterioz!

Related posts

Xinjiang me pasuri burimesh natyrore, një nga destinacionet më të njohura në Kinë

admin

Një diamant i zi 555,55 karatësh që besohet se vjen nga hapësira është në shitje

admin

Shenja Zodiakut që jetojnë duke krijuar tensione dhe probleme për të tjerët

admin