20.3 C
Los Angeles
December 6, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni TOP LAJM

Ky është Lulzim Sulejmani i mbijetuari nga tragjedia në Bullgari, ka ndihmuar edhe të tjerët të shpëtojnë

Sofje, 23 nëntor – Ky është Lulzim Sulejmani i mbijetuari nga tragjedia në Bullgari, ka ndihmuar edhe të tjerët të shpëtojnë.

Ambasadori i Serbisë në Beograd, Zhellko Joviq ka vizituar në spital Lulzim Sulejmanin, i cili është me shtetësi të Serbisë dhe i cili i ka mbijetuar tragjedisë në Bullgari.

“Edhe përkundër lëndimit, ai ka ndihmuar evakuimin e udhëtarëve! Ndjehet mirë, do ta vizitojmë rregullisht, thuhet në njoftimin e ambasadës, e publikuar në tuiter.

Related posts

Në spitalin e fëmijëve në Kozle janë të hospitalizuar 19 fëmijë të infektuar me Covid

admin

Është ulur nataliteti, ndërsa është rritur mortaliteti në tremujorin e tretë të vitit 2021

admin

MPB: Nuk është konstatuar kurfarë vjedhje e energjisë elektrike në QTQ në Shkup

admin