22.8 C
Skopje, NM
30/07/2021
DailyNews.mk
Editor's Picks Maqedoni

Kuvendi vazhdon me punë, Dimitrov përballet me interpelancë

Kuvendi sot duhet të fillojë seancën e 30të, e ku në rend dite janë mbi 50 propozim ligje, si dhe interpelanca për punën e zv.kryeministrit për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov, informon Zhurnal.

Mes propozim ligjeve në rend dite është edhe ajo për mundësi të barabarta mes burave dhe grave, për mbrojtje nga shqetësimi në vendin e punës, si dhe për praktikë dhe vollonterizëm, të gjitha këto me procedurë të shkurtuar.

Do të debatohet edhe për propozim ligjet për sigurim të obliguar kapital finansiar pensional, për pagesë të pensioneve, për punësim të personave invalidë, për punësim dhe sigurim në rast të papunësisë, si dhe për kamata dhe riprogramim të borxheve harxhimeve të ndërmarjeve publike.

Interpelanca kundër Dimitrovit është ngritur nga deputetët e VMRO-DPMNE-së.//Zhurnal.mk

Related posts

Bëni kujdes gjatë vizitave në Vodno dhe vendet e tjera për piknik, apelojnë nga Qyteti i Shkupit

Admin

Nisma “Më mirë për Tetovën”: Ndryshimet në KZ në prag të zgjedhjeve lokale është një veprim jodemokratik

Admin

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

Admin

Mosrespektimi i masave e rrit numrin e pacientëve të hospitalizuar nga korona në Tetovë

Admin

Kuvendi i miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për shtetësi

Admin

Është parandaluar garë ilegale në autostradën Saraj – Tetovë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More