8.8 C
Skopje, NM
26/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Kuvendi sot do të mbajë dy seanca

Shkup, 7 prill – Zhurnal.mk – Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e 30-të, në rendin e ditës të së cilës janë shumë projektligje me procedurë të shkurtuar, duke i përfshirë ligjet për përdorimin e gjuhës së shenjave, për mbrojtje nga ngacmimet në vendin e punës , për praktikë, për vullnetarizëm, si dhe për pagesën e pensioneve dhe kompensimeve të pensioneve nga sigurimi kapital financiar pensional. Me flamur evropian, në rend të ditës është edhe Projektligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për cilësinë e ajrit të ambientit, në leximin e parë.

Në seancën e 30-të kuvendore janë edhe disa projektligje në leximin e parë, duke përfshirë për ndryshim të ligjeve për parandalimin e dhunës në ndeshjet sportive, për tokë bujqësore, për shtigje malore, për mbrojtjen nga zhurma dhe për mjedisin jetësor.

Pres-shërbimi kuvendor paralajmëroi se Kuvendi sot do ta mbajë edhe seancën e 32-të me debat për Projektligjin për plotësim të Ligjit për furnizimet publike, si dhe Projektligjin për ndryshimin e Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuale, të dy me procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë.

Në rendin e ditës të seancës së 32-të janë edhe disa projektligje në leximin e parë, duke përfshirë ligjet për çekun, për dhënien e shërbimeve financiare në distancë, për ilaçet dhe pajisjet mjekësore, për sistemi me një sportel dhe për udhëheqjen e regjistrit tregtar dhe regjistrit të personave juridikë dhe të tjera

Related posts

Ganiu: Që nga 2005 e këtej në Çair është investuar 5 milionë euro në infrastrukturë nëntokësore

Admin

Blerim Bexheti: Jo vetëm Shkupi, po as Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët

Admin

Shkupi dhe Kumanova me më shumë raste aktive me coronavirus

Admin

Filipçe: Të rinjtë janë pasuria jonë më e madhe

Admin

Boçvarski dhe Nuredini premtojnë përkrahje të projekteve nga program ii Bejtës

Admin

Shilegov: Këto katër vite në Shkup nuk ka patur rrahje nëpër shkolla dhe autobusë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com