19 C
Skopje, NM
12/04/2021
DailyNews.mk
Kulturë

Konkurs i IMM “Çmimet e gazetarisë 2020 Nikolla Mlladenov”

Deri më 31 mars është hapur Konkursi për çmime të gazetarëve për vitin 2020 të Institutit maqedonas të mediave (IMM). Në prag të shënimit të 20 vjetorit të themelimit të IMM-së dhe vendosjes së çmimeve të gazetarisë për storjet më të mira hulumtuese, IMM e ridizejnoi konceptin e çmimeve – nga viti 2021 konkursi titullohet “Çmimet e gazetarisë Nikola Mladenov”.

IMM kumtoi se do të ndahen tre çmime vjetore, në kategoritë: Storja më e mirë hulumtuese, Produkti më inovativ gazetaresk dhe Fotografia më e mirë reporter.

“Qëllimi i IMM-së edhe më tej do t’i mbështesë dhe shpërblejë storjet më të mira hulumtuese, duke hapur mundësinë për mbështetje dhe afirmim të formave të tjera të shprehjes gazetareske”, informon Instituti maqedonas i mediave.

Në konkurs mund të paraqiten të gjithë gazetarët dhe fotoreporterët që punojnë profesionalisht në media ose bashkëpunojnë me ta si profesionistë të pavarur. Materialet e paraqitura duhet të publikohen gjatë vitit 2020 në një gazetë, në radio, në televizion, në portalet e informacionit në internet ose nga agjencitë e lajmeve që janë të regjistruara dhe veprojnë në vendin tonë.

Në Konkursi “Çmimet e gazetarisë 2020 Nikola Mlladenov”, i publikuar në ueb faqen e IMM-së, janë theksuar shumë informacione në lidhje me kriteret dhe mënyrën e aplikimit dhe janë në dispozicion formularët e aplikimit për kategorinë e duhur.

Related posts

Botohet libri më i ri nga Sanije Gashi: JETË GAZETARIE, Autobiografi Monografike

Zekirija Haxhiu

‘Armikja e dashurisë është krenaria, nuk na lë të kërkojmë ndjesë për fjalët e folura pa menduar’

Admin

“Kohë për rrëfim”/ Libri më i ri i Ismail Kadaresë

Admin

Tiranë: Del studimi mbi pandeminë “Asgjë nuk do të jetë si më parë”

Zekirija Haxhiu

Numri i shqiptarëve në Shkup, Tetovë e Gostivar në statistikat e vitit 1908

Admin

Historia e panjohur e sundimtarit të Egjiptit me origjinë shqiptare, KRAHASIMI me Napoleon Bonapartin

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More