30.8 C
Skopje, NM
27/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Komuna e Çairit dhe NP “Higjiena Komunale” dezinfektuan dhe pastruan të gjitha xhamitë e Çairit

Shkup, 19 korrik – Në prag të festës së Kurban Bajramit, ditën e sotme nga orët e hershme të mëngjesit Shërbimi i punëtorëve sezonal të Komunës së Çairit dhe ekipet e punës të NP “Higjiena Komunale” kanë bërë dezinfektimin e brendshëm, larjen dhe pastrimin e oborreve, sikurse dhe zonave përreth xhamive në territorin e Komunës së Çairit.

Ky aksion masiv përfshiu të gjitha xhamitë në territorin e Komunës së Çairit. Qytetarët tanimë mund të vizitojnë xhamitë dhe në mënyrë të sigurt të kryejnë ritualet fetare, por gjithmonë duke respektuar masat mbrojtëse dhe protokollet e parapara.

🕌🍀 𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐞 𝐂̧𝐚𝐢𝐫𝐢𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐍𝐏 “𝐇𝐢𝐠𝐣𝐢𝐞𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥𝐞” 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐤𝐭𝐮𝐚𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐚𝐧 𝐭𝐞̈ 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐚 𝐗𝐡𝐚𝐦𝐢𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐂̧𝐚𝐢𝐫𝐢𝐭 ✅🍀Në prag të…

Posted by Visar Ganiu on Monday, July 19, 2021

Related posts

10 raste të reja me Covid, vdesin dy pacientë

Admin

Duxhak: Dyfishimi i përpjekjeve për kthim të vlerave për të cilat Ohri është vënë nën mbrojtje të UNESKO-s

Admin

Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Admin

Lajm i mirë për shoferët, ulen çmimet e derivateve

Admin

Tearca së shpejti do të bëhet me rrjet kanalizimi fekal

Admin

Takim i Xhaferit me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Italisë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More