21.7 C
Skopje, NM
24/06/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Këshilli i ambasadorëve i ndanë diplomë ambasadorit francez, Kristian Timonier

Kryetari i Këshillit të ambasadorëve Ljupço Arsovski, nënkryetarët Muhamed Halili dhe anëtari i bordit eksekutiv Tihomir Ilievski, sot e vizituan ambasadorin e Republikës së Francës, Kristian Timonier i cili po e përfundon misionin diplomatik në vendin tonë, shkruan DailyNews.mk.

Në një bisedë miqësore ata e kanë theksuar aktivitetin frytdhënës të ambasadorit francez i cili si diplomat profesionist me një edukim të jashtëzakonshëm dhe njohje të thellë të historisë të Maqedonisë, kulturës dhe literaturës, i zgjeroi dhe përforconi marrëdhëniet dhe bashkëpunimin mes dy vendeve mike. Në takim u fol në veçanti për eurointegrimet si dhe për bashkëpunimin ballkanik.

“Në shënimin e përfundimit të misionit të ekselencës së tij, gjetëm mundësinë t’i ndajmë diplomë për merita, të cilën e ndanë bordi eksekutiv të Këshillit të ambasadorëve veçanërisht edhe për pjesmarjen e tij aktive dhe bashkëpunim në Këshill”, theksojnë nga Këshilli i ambasadorëve.

Related posts

Aleksandër Vuçiç: Serbia së shpejti nis ndërtimin dhe rindërtimin e spitaleve në Kosovë

NEFAIL EMINI

Një tjetër shtet e zhvendos ambasadën e saj nga Tel Avivi në Jerusalem

NEFAIL EMINI

Samit dy ditor i BE-së në Bruksel

NEFAIL EMINI

Ministri i Jashtëm hungarez Peter Sijarto paralajmëron BE-në: Do ta humbni Ballkanin Perëndimor

NEFAIL EMINI

Rikthehen tensionet ne Detin Mesdhe

NEFAIL EMINI

Këshilli për Bashkëpunim Rajonal do ta prezantojë Barometrin Ballkanik 2021

NEFAIL EMINI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More