22.4 C
Los Angeles
November 30, 2021
DailyNews – MK
Uncategorized

Ka një shpjegim interesant: Pse ka një fjongo në pjesën e përparme të brekëve të grave?

Disa mendojnë se ajo është e lezetshme, ndërsa të tjerët aq shumë i bezdis, andaj e heqin atë

Kohë më parë, në forumin e internetit “Redit: është shfaqur një pyetje interesante, e cila është kështu – Pse shumica e brekëve të femrave kanë një fjongo në pjesën e përparme?

Duke gjykuar nga përgjigjet e kësaj pyetjeje, ekzistojnë disa teori të ndryshme për temën e fjongos.

Shumica e njerëzve mendojnë se brekët kanë qenë pa një llastik elastik në skajet, i cili tani ekziston për të mbajtur të brendshmet më afër trupit, kështu që i janë qepur shiritat për t’u forcuar dhe lidhur në një fjongo në pjesën e përparme.

Ky shpjegim është në një farë mënyre logjik, sepse brekët do të ishin të vështira për t’u veshur dhe rregulluar nëse do të lidheshin nga pjesa e pasme.

Të tjerët shkruajnë se fjongoja është në pjesën e përparme, sepse gratë në të kaluarën ngriheshin shumë herët, para lindjes së diellit, dhe visheshin në errësirë ose nën dritën e qirinjve, kështu që fjongot ua lehtësonin veshjen, sepse e dinin se cila anë të brekëve është e përparme dhe e cila e pasme.

Ndonëse sot nuk ekzistojnë më probleme të tilla, dizajni i brekëve me fjongo ndoshta ka mbetur për shkak të traditës, shkruan “The Sun”.

Related posts

Bishop’s funeral in Montenegro leads to wider spread of COVID19

admin

Moscow and Ankara have agreed to end the war in Nagorno-Karabakh, Turkey said

admin

Гир: Заеднички интерес е меѓувладината конференција да биде закажана што порано

admin